sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

JUHANNUKSEN RAPARPERI-VANILJAJUUSTOKAKKU

Kesä on ilmeisesti juustokakkujen kulta-aikaa, koska niitä on tullut tehtailtua viime aikoina normaalia useammin. Tämä yksilö pääsi juhlistamaan kylmintä juhannusta vuosiin. Kirpeän raparperitäytteen vastapainona makea vaniljatäyte.
 Tämän kakun kanssa kaikki ei mennyt niinkuin Strömsössä, koska pohjaa ja raparperitäytettä piti kypsytellä uunissa, niin reunahan sitten paloi... Vaniljatäytteen hyydyttyä leikkasin palaneen reunan kakusta pois ja lopputulos ei ollut erityisen näyttävä. Lisäksi pursotuskermani loppui kesken kaiken ja jäljestä tuli myös aika sotkuinen... :D Mutta onneksi kakku ei ollut matkalla muualle kuin omien perheenjäsenten suihin ja maku oli ratkaisevin asia ja se oli herkullinen!

Ensi kerralla (toivottavasti) jotain muuta kuin juustokakkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti