maanantai 9. helmikuuta 2015

DAIM-HALKO

Pari viikkoa sitten isäni täytti vuosia ja suklaahirmu sai juhlan kunniaksi pitkulamaisen Daim-kakun. Nelihenkiselle perheelle tämä kakku oli todella riittoisa ja kakkua syötiin monta päivää vielä juhlapäivän jälkeenkin.

Murea keksipohja sai täytteekseen vaniljatäytteen Daim-muruilla. Kakku kuorrutettiin maitosuklaalla ja koristeltiin Daim-rouheella.
Ohje löytyy Sini Visan Kinuskikissan Helpot Suosikit -kirjasta.

Siis ihan hävettää nämä viime päivitysten kuvat tällä hetkellä... Päivä on vaan kuvausaikoina alkanut jo hämärtymään ja kuvanlaatu sitten sitä luokkaa. Haha, ehkä ensi kerralla paremmalla onnella. :---D

2 kommenttia:

  1. Vautsi mitä kakkuja!
    Teetkö sä kakkuja tilaustyönä tuntemattomille ja jos teet paljon sä pyydät yhdestä kakusta hintaa?:) osaispa itsekin leipoa noin taitavasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ainakaan vielä, mutta eipä se mahdotonkaan ajatus olisi. :) Hinta tutuille on koostunut pääosin tarvikekustannuksista sekä pienestä työkorvauksesta.

      Poista